Házépítés

Építőipari kivitelezés - megbízható csapattal

Cégünk szolgáltatásait a megnövekedett igényekre való tekintettel a kertépítés és nyílászárók forgalmazása és beépítése mellett kibővítettük építőipari kivitelezéssel is. 

Vállalkozásunk profiljában az építőipari kivitelezés során az építőipari tevékenységek széles skáláját kínáljuk megrendelőinknek: balatonparti, Siófok közeli házak, lakások építését, felújítását, tetőszigetelését, kőművesmunkákat, utólagos szigetelést, villanyszerelést, nyílászárók cseréjét és beépítését.

Szolgáltatásaink között a tervezés előtti tanácsadástól a kulcsrakész építőipari kivitelezésig mindent megtalálnak megrendelőink. Igény esetén tervezés előtti terepfelméréssel és tanácsadással is állunk ügyfeleink szolgálatára. A későbbi építőipari kivitelezést megkönnyítendő költséghatékony tervezésben és energiatakarékos otthonok megtervezésében, későbbre tervezett bővítések előkészítésében is partnerek vagyunk. 

Megvalósítjuk és kivitelezzük megrendelőink elképzelésit a házfelújítástól a generálkivitelezésig. Építőipari kivitelezésben jártas szakemberink megfelelő szakmai és gyakorlati tapasztalattal állnak megrendelőink szolgálatára Siófokon és a Balaton partján. Akár kisebb karbantartási, házfelújítási munkáról van szó, akár kulcsrakész kivitelezésig, az építkezés során számíthat ránk. Készen állunk arra, hogy ügyfeleink speciális igényeinek és a minőségbiztosítási normáknak egyaránt megfeleljünk. 

Büszkék vagyunk rá, hogy eddigi építőipari kivitelezői megrendeléseink során jó személyes kapcsolatokat sikerült megrendelőinkkel kialakítani és pontos, gyors és korrekt munkavégzésünkért üzletfeleink megbecsülését kivívtuk.
Partnereink

Ugrás az oldal tetejére