Villanyszerelés

Villanyszerelés

Az építőipari kivitelezés során vállaljuk elektromos hálózatok kiépítését, szerelését és felújítását. Kiépítjük épületek és családi házak villanyszerlési rendszerét, mérőórák, elhelyezését és cseréjét, lámpatestek és elektromos szerelvények le- és felszerelését, elektromos vezetékek cseréjét. Házfelújításkor régi hálózatok, villamossági rendszerek felújítását. Kialakítunk elektromos fűtési rendszereket is. 

Házépítés, házfelújítás előtt érdemes laposan átgondolni a villamossági berendezések helyét és funkcióját, hogy később költséghatékonyan beszerelhetőek legyenek. 

Szívesen segítünk nem csak a villanyszerelési munkák kivitelezésében Siófokon és Balaton partján, hanem azok megtervezésében is. Egy többszintes épület esetében érdemes például szintenként külön biztosítéktáblákat beépíteni. Nem mindegy pl. az sem, hol lesz a helye a villanytűzhelynek, mert vannak olyan elektromos berendezések melyek külön biztosítékról üzemeltethetőek. Kedvenc olvasófotelünk mellől sem hiányozhat az olvasólámpa. A jó tervezéssel elejét vehetjük a későbbi falvésésnek és a plusz költségeknek. A fényforrások kiválasztásánál gondolni kell a szemkímélő megoldásokra és az energiatakarékossági szempontokra is. A belterek hangulatát nagyban meghatározó világítással kellemes, otthonos légkört teremthetünk. A fényerősség megfelelő elosztásával kiemelhetjük vagy épp lerejthetjük a belső terek egyes részleteit. Mindemellett az építőipari kivitelezés során villanyszereléskor be kell tartani a biztonsági szempontokat is. A megfelelően kialakított és karbantartott villamoshálózat nem tűzveszélyes. Zárlatok régi, rosszul szigetelt, elöregedett vezetékeknél keletkeznek. 
Partnereink

Ugrás az oldal tetejére