Kerttervezés

Kerttervezés

A kertépítő szakember szakmai tapasztalatai és szaktudása alapján megtervezi az Ön által elképzelt kertet.

A kertépítés első fázisa a kerttervezés. 

Profi kerttervezőnk vállalja Siófoki és balatonparti kertek megtervezését. A látványtervben megnézhetjük, hogy fog kinézni végül a kert és még van lehetőség módosítására. A kerttervezés nem valami felesleges, drága és sznob dolog, hanem a kertépítés alappillére, a hosszú távon is szép és élvezhető kert kulcsa. Cégünk nem csak kertépítéssel, hanem építőipari kivitelezéssel is foglalkozik. Tudjuk, hogy a gondos tervezés a siker alapja.  


A kert élettér. És egy élettér kialakításához - akárcsak a házak, belső terek esetében – végig kell gondolni, hogy milyen funkciói lesznek, milyen igényeket szeretnénk kielégíteni vele és milyenek az adott lehetőségek. 


Aki a kertépítéshez szakembert hív segítségül, először megbeszélik a megrendelő elképzeléseit, felmérik a leendő kert helyszíntét, adottságait és összehangolják ezeket az elképzelésekkel és megvalósíthatósági szempontokkal. A kertépítő szakember a kerttervezés során arra törekszik, hogy a leendő kert majd sok-sok éven át jól működő rendszert alkosson, örömöt szerezve ezzel tulajdonosnak és családjának. A kerttervezés költségkalkulációt is tartalmaz, így pontosan tervezhető, hogy mennyit szánunk kertépítésre és a kivitelezés során nyomonkövethetjük az egyes folyamatokat. A kert gondos megtervezése megóv minket a hibák helyreállításából eredő állandó pluszköltségektől, tehát anyagi szempontból is hasznos befektetés.Partnereink

Ugrás az oldal tetejére