Öntözőrendszerek

Öntözőrendszerek

Hazánk csapadékviszonyai, az egyre forróbb nyarak és kiszámíthatatlanabb időjárás miatt a kertépítés során gondolnunk kell az öntözőberendezésekre is. 

Napjainkban az épülő kertekbe eleve beépítik az öntözőrendszert a kertépítés során. Egyrészt könnyebb az elején installálni, mert kevesebb károsodással jár, másrészt ezzel tudjuk biztosítani, hogy a kertépítésre szánt beruházás ne menjen kárba, hanem növényeink életben maradjanak és fejlődjenek. Sokszor érdemes azonban már meglévő kertekbe is öntözőrendszert telepíteni, kivétel nélkül, egytől-egyig meghálálják. Öntözni persze sokféleképpen lehet, slaggal, kannával vagy automata öntözőrendszerrel. Ez egyébként mára már szinte mindenkinek elérhető áron beszerezhető, víztakarékos berendezés. Képes kertünk növényeinek igényeihez igazodva öntözni, ezáltal takarékos módon csak oda és akkor vizet juttatni, amikor kell. Ezen felül ha  a kertépítés során öntözőrendszert telepíttetünk, rengeteg időt és energiát spórolunk meg magunknak. Sokszorosan megtérül az ára, mert növényeink nem száradnak ki, nem kell többször megvásárolnunk és újraültetnünk őket, ráadásul nekünk sem kell akár órákig slagot tartva a kezünkben fel-alá sétálgatni és rengeteg vizet elpazarolni.

Cégünk szolgáltatásai között szerepel automata öntözőrendszerek építése, mellyel siófoki és balatonparti megrendelőink hosszú távon biztosíthatják kertjük növényállományának gazdaságos és szakszerű vízellátását.Partnereink

Ugrás az oldal tetejére