Tetőmosás, tetőfestés

Tetőmosás, tetőfestés

Költséghatékony és bontásmentes megoldásunkkal a tető ismét esztétikus és újszerű állapotba kerülhet, és a festésnek köszönhetően hosszú évekig ellenállóvá válik az időjárás viszontagságaival szemben!

Tetőmosás

Eltávolítjuk a koszt, a mohát, és az egyéb szennyeződéseket.  A tetőmosás elhanyagolásával és a tetőn keletkezett szennyeződések figyelmen kívül hagyásával növeljük többekközött annak a kockázatát, hogy a tető felületén keletkezett csapadék a szennyeződések miatt nem folyik rendesen le, azaz ezek megfoghatják és megtarthatják a keletkezett csapadékot, nedvességet. Ez hosszútávon akár a tető szerkezeti elemeire is átterjedhet és komoly károkat okozhat a tető faanyagában és akár szivárgás is keletkezhet.

A rendszeres tetőmosással tetőtisztítással már csak azért is jobban hozzájárulhat a tető állapotának megóvásához, hiszen a tetőmosás, tetőtisztítás után mindenképpen akár már szemmel is jobban ellenőrizhetőek és íly módon könnyebben felfedezhetőek a tető esetleges egyéb problémái.

Tetőfestés

Az első előny, amelyet a tető festésével kap, a megjelenés javítása. A jól kivitelezett tetőfestés esetén csökken az algák és a zuzmók növekedésének kockázata és nő a tető szigetelési képessége és élettartama is.A tetőmosás és tetőfestés ára töredéke a teljes tetőcserének.
Viszont igen tartós és háztető szinte teljesen megújul.


Kérjen ajánlatot!

Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsoltot.
Adatkezelési nyilatkozat

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére