Kőműves munkák

Kőműves munkák

Az építőipari kivitelezés során az egyik leggyakoribb feladat a kőművesmunkák elvégzése. Balaton parti és Siófok környéki házak és lakások kőművesmunkálatai során vállaljuk mind a generálkivitelezést, mind a kisebb részfeladatokat. Az építőipari kivitelezés során megoldjuk a Balaton partján és Siófok körzetében az anyagbeszerzést és az építőanyagok házhozszállítását.

Zsaluzás, állványozás: Az építőipari kivitelezés során a felújításokhoz, építkezésekhez gyakran van szükség állványozásra, homlokzati állvány építésére. Vállalunk zsaluzást, állványozást is. 
Falazatok készítésekor, a főfalak és válaszfalak építése során leginkább téglát és falazóelemeket használnak. A tégla változatos méretben és formában kapható, meghatározó szempont kiválasztásakor a leendő falazat kívánt vastagsága, teherhordása, a statikai követelményei. Az építőipari kivitelezés során dolgozhatunk hőszigetelő téglákkal is, melyek alkalmazásával szükségtelenné válik az épület utólagos szigetelése. Figyelmet kell fordítani külső falazatoknál mind a vízszigetelésre, mind a felületvédelemre. 
Vakolás, vakolatjavítás: olyan építőipari munkák, melyeket egyaránt alkalmazunk kül- és beltérben is. Beltérbe lehetőség van beltéri díszvakolatokat, vakolatdíszítéseket kialakítani. Kültérben, a homlokzatra hőszigetelésre alkalmas vakolatok több színben és típusban állnak rendelkezésünkre.  Vállaljuk balatonparti, Siófok környéki házak és lakások külső hőszigetelését Hungarocell felragasztásával (dűbelekkel rögzítve), melyre egy úgynevezett dryvit hálót erősítünk, végezetül különböző színben, és felülettel (dörzsölt, kapart hatású, stb.) rendelkezésre álló anyaggal vonunk be. mely a lábazatra egyaránt felhordható. Az omladozó vakolatokat leverjük, házak felújítása során vakolatot javítunk, burkolunk kül- és beltérben is. 
Készítünk aljzatbetont is. Fontos, hogy az építőipari kivitelezés során az aljzatbetont a fűtésszerelés után készüljön, hogy elkerülhessük a későbbi vésést a csövek megfelelő elhelyezéséhez. Kiegyenlítjük az aljzatot, hogy pontos és szép padlóburkolat kerülhessen rá. Önterülő aljzatkiegyenlítőkkel érhető el a legsimább padlófelület.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére