Nyílászárók

Szolgáltatásaink

Árajánlat készítés: 

A nyílászárók beépítés és cseréje gondos tervezést igényel, melyet szakemberrel kell végeztetni. Nyílászárók beépítési vagy cseremunkálatainak árajánlat készítése során szakembereink célzott kérdésekkel mérik fel az igényeket és lehetőségeket. Árajánlatkéréshez kérjük, hogy kattintson ide: 
Felmérés: A nyílászárók beépítését vagy cseréjét a legtöbb esetben felmérését előzi meg, ahol  szakembereink megvizsgálják a megrendelő igényeit, felmérik a nyílászárók beépítési költségeit, tájékoztatást adnak azok fajtáiról és típusairól, azok energiatakarékossági jellemzőiről, hogy végül Ön kedvező áron minőségi nyílászárókat kapjon otthonába.

Beépítés: 

Nem elég pusztán kiválasztani a legjobb ár-érték arányú, minőségű nyílászárót. Ahhoz, hogy a nyílászárók megfelelően funkcionáljanak és hosszú távon érvényesüljenek tulajdonságai, szakszerűen kell beépíteni őket.  A beépítés során kollégáink szakértelme biztosítja Önnek, hogy a nyílászárók a lehető legtovább a típus és fajta alapján jellemző minőségben működjenek. Ahhoz, hogy a nyílászárókra költött beruházás a lehető leghamarabb megtérüljön és Ön élvezhesse a választott nyílászáró előnyeit, vegye igénybe beépítési szolgáltatásunkat. Szakembereink nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek, pontosan, precízen és gyorsan építenek be  vagy cserélnek nyílászárókat. Arra törekszünk, hogy az Ön igényeinek figyelembevételével a lehető legjobb nyílászárókat építhessük be, valamint hogy a kivitelezés a lehető legkisebb kényelmetlenséggel járjon megrendelőink számára.

Karbantartás: 

A nyílászárók karbantartása során célunk, hogy a nyílászárók állapotát és állagát megóvjuk, hogy a nyílászárók funkcionális és esztétikai értékeiket minél tovább megőrizzék. A nyílászárók kiegészítőinek, valamint kopó alkatrészeinek finom beállításával, olajozásával biztosítjuk, hogy tartósan hibamentesen működjenek. A fa nyílászárók meghatározott időközönkénti felületkezelése kiemelkedően fontos, hogy megvédjük azokat a káros környezeti hatásoktól. A nyílászárók gyártása során a mérnökök és szakemberek azon dolgoznak, hogy a vásárló igényeit maximálisan kielégítő termékeket állítsanak elő. A gyárból kiváló minőségű nyílászárók kerülnek ki, de ezek karbantartása elengedhetelen ahhoz, hogy élettartamukat növeljük, megőrizzük, biztosítsuk a hibátlan működésüket, a nyílászárók használata csendes, könnyű és kényelmes maradjon, használati értékük és biztonságtechnikai szerepük ne csökkenjen. 
Persze a nyílászárók sokáig működhetnek karbantartás nélkül is, azonban élettartalmuk rövidebb lesz, alkatrészeik kopása, törése pedig akár maradandó károsodást is okozhat, aminke helyreállítása sokkal költségesebb, mint a karbantartásé.

Ablakcsere: 

a nyílászárók cseréjét nem csak az esztétikai szempontok tehetik indokolttá. Egy esetleges nyílászáró csere után a lakás hő- és hangszigetelése akár 20-30%-al is javulhat. A nyílászárók cseréjekor lehetőség van bennmaradó tok megőrzésére. Ennek előnye, hogy a nyílászáró cseréje nem jár kőművesmunkával, kosszal és porral, valamint rövid idő alatt elvégezhető. Hátránya, hogy az üvegfelület akár 10-15%-al is csökkenhet, valamint a nyílászáró tokjának és a falnak a csatlakozása ugyanaz marad, tehát ezáltal a hőszigetelő képességük is. Komplett nyílászáró csere esetében az üvegfelület nagyjából ugyanakkora maradhat, a fal és a nyílászáró csatlakozása hőszigetelési szempontból javul. Ez viszont tovább tart, kőművesmunkát, javítást és festést is igénylő munka.

Vállaljuk Siófokon és vonzáskörzetében, valamint a Balaton partján nyílászárók beépítését, karbantartását, cseréjét rövid határidővel, pontos és gyors munkavégzéssel.

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére