Redőnyök és reluxák

Redőnyök és reluxák

Redőnyök

A nyílászárók és az épület energiatakarékosságának növelésére, árnyékolástechnikára érdemes redőnyöket felszerelni. Azzal fokozzák a lakás komfortérzetét, hogy nyáron nem engedik be a tűző napsugarakat, télen pedig éjjelente nem tud kiszökni a nyílászárón a meleg.

Védelmet nyújtanak a jégeső ellen és biztonságtechnikai szempontból is fontos szerepük van. Külső és belső tokos redőnyök léteznek műanyag és alumínium redőnypalásttal, lehetnek kézi és motoros vezérlésűek, valamint rovarhálóval felszereltek és vakolható tokosak is. Kiváló utólagos redőnymegoldások, mert a nyílászáró megbontása nélkül installálhatóak. A belső tokos redőnyöket a nyílászáróval egy időben kell beépíteni.


Reluxák

A reluxák a árnyékoló berendezések, melyek a fény szabályozására szolgálnak. A nyílászárók belső felületére szerelik fel, mivel a belső üveg előtt helyezkedik el, nem javítja a nyílászáró hőszigetelő hatását. 

Védelmet nyújt azonban az épületbe betűző napsugárzás ellen. A reluxa lamellái alumíniumból vannak, egy plexipálcával könnyedén szabályozható a dőlésszögük. Széles színválasztékben kaphatóak, alkalmasak a nyílászárók dekoratív értékének emelésére is. Partnereink

Ugrás az oldal tetejére