Rólunk

Tervezéstől kulcsátadásig

Megbízhatóság,

precizitás,

versenyképes ár!

Üdítő színfolt szeretnénk lenni a dél-balatoni gazdasági életben, egy olyan cég a mai rendkívül kiélezett helyzetben, amely tudatos, tervszerű lendülettel nem csak a „túlélést”, hanem a fejlesztést, előre menekülést választja. Cégünk 2009 közepén alakult kettős profillal, egyik fő tevékenységi körünk a műanyag, fa és alumínium nyílászárók forgalmazása volt, amely területet egy sokéves tapasztalattal rendelkező szakember irányítja mind a mai napig, míg másik szakirányunk a kertépítés és fenntartás, amelyet a több mint 25évnyi tapasztalattal rendelkező kertészmérnök kollégánk koordinál. 

Már az indulásnál tisztában voltunk azzal, hogy nem lesz könnyű dolgunk induló vállalkozásként, főleg nem e kedvezőtlen gazdasági helyzetben. De bíztunk abban, hogy egyrészről saját szakmai tapasztalatunk, felkészültségünk, másrészről a pontos, megbízható és korrekt munkavégzés révén sikerül stabil piaci pozíciót kialakítanunk. 

Mit csinálunk?

Cégünk szolgáltatásait a megnövekedett ígényekre való tekintettel a kertépítés és a nyílászárók forgalmazása és beépítése mellett kibővítettük építőipari kivitelezéssel is.

Házépítés

Kertépítés

Nyílászárók

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére