Kertépítés

SZOLGÁLTATÁSAINK:

 Díjtalan felmérés, árajánlat készítés

Kerítések építése, gépkocsi behajtók,  parkolóhelyek kialakítása

Növénytelepítés, átültetés

 Füvesítés, gyepszőnyeg telepítés

Automata öntözőrendszerek tervezése és telepítése

Térburkolatok és kerti utak készítése

Sziklakertek és támfalak építése

Fa kivágás, sövénynyírás

A kertépítés során arra törekszünk, hogy Siófokon és a Balaton partján létrehozzuk a megrendelőink igényeinek leginkább megfelelő kertet. Biztos, hogy Ön is álmodozott már arról, hogy az otthonát, nyaralóját körülvevő kert hogyan válhatna a harmónia és a nyugalom élettel teli oázisává. Ismerős a mondás: „A szomszéd kertje mindig zöldebb!”- kertépítési szolgáltatásaink igénybevételével szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat megosztjuk Önnel.

Persze egyedül is neki lehet állni a kertépítésnek, de azért az nem véletlen, hogy ez ma már egy külön szakma. Nem elég megálmodnunk a kertet. Tudni kell, hogy a kertépítés során milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, ismerni kell a növényeket, a munkafolyamatokat és azok sorrendjét, és megvizsgálni a kert és a talaj alapvető adottságait. Ha ezekkel nem vagyunk tisztában, a kertépítés soha véget nem érő és nagyon költséges folyamattá nyúlik. Legtöbben persze akkor fordulnak hozzánk, amikor már egyedül belebuktak a kertépítésbe, és ilyenkor néha költségesebb a jószándékból, a hozzáértés hiánya miatt elkövetett hibák helyreállítása. A kertépítés során az egyik legfontosabb momentum a munkafolyamatok és azok sorrendjének megtervezése. Nem kezdhetjük a kertépítést füvesítéssel, ha járdákat is akarunk a kertbe. Nem eshetünk bele abba a hibába sem, hogy a kertépítést leredukáljuk a növények ültetésére. Ismerni kell azok fény-, hő-, víz- és talajigényét és egymással való társíthatóságukat. A kerti tó is csak akkor szép és funkcionális egyszerre, ha a megfelelő helyen, megfelelő nagyságban és mélységben építik meg. 

Aki a kertépítési szempontokat figyelmen kívül hagyja, annak a kertje könnyen pénznyelővé vagy állandó kudarc forrásává válhat. 

Partnereink

Ugrás az oldal tetejére