Tetőfedés

Tetőfedés, ács- és Bádogosmunkák

Az építőipari kivitelezés egyik fontos területe a tetőszerkezetek kialakítása vagy cseréje, illetve azok hőszigetelése. Vállajuk balatonparti és Siófok környéki megrendelők részére tetőszerkezetek kialakítását, pergolák készítését, faszerkezetek, zsaluzatok építését, ácsmunkákat, bádogosmunkákat, tetőszigetelést, tetőtéri nyílászárók beépítését. 

Ereszcstorna szerelés és bádogosmunkák során kivitelezzük a csatornák megfelelő kiválasztását, felépítését, hófogók, csatornahálók, vízelvezető rendszerek installálását. Vállalunk csatornaszerelést alumínium, horganyzott lemez, vörösréz, műanyag és rozsdamentes csatornákból.  
Tetőfedés során megrendelőink igényeihez igazodva cserépből, palából, egyéb tetőfedő anyagokból elkészítjük a tető fedését a héjazat anyagának megfelelő technika alkalmazásával. Az építőipari kivitelezés során tetőfedéskor hangsúlyozzuk megrendelőinknek, hogy a tető jó hőszigetelésével később sokat spórolhatnak a ház fenntartási költségein. Az egyik legjobb hőszigetelő képességgel a lélegző kerámiacserepek rendelkeznek. Mivel húsz-harminc évvel ezelőtt az energiaárak alacsonyabbak voltak, gyakorta nem szigetelték a tetőket. Ma már ez kulcsfontosságú építőipari kivitelezési feladat. Vállaljuk balatonparti és Siófok környéki házak utólagos tetőszigetelését is, szarufák alatti, feletti és köztes tetőszigetelést. A tetőszigetelés nagyszerű és hamar megtérülő befektetés, mellyel sokat spórolhatunk és megakadályozhatjuk a páralecsapódást és penészedést. Partnereink

Ugrás az oldal tetejére