Burkolás

Külső és belső burkolás

Hidegburkolás: 

az építőipari kivitelezés során  burkolóanyag kiválasztásakor szem előtt kell tartani az igénybevételt, funkciót, épületi jelleget és esztétikai szempontokat, vagyis azt, hogy milyen hatást kívánunk elérni a burkolattal. Padlófűtésre leginkább hidegburkolatot építenek. Lehetőség van persze a hidegburkolatot meleggel kombinálni. Léteznek természetes és mesterséges burkolóelemek, burkolólapok. Vállaljuk Siófokon és a Balaton partján kül- és beltéri lépcsők, lábazatok, padlófelületek hidegburkolását.

Melegburkolás: 

itt is széles választék áll az építőipari kivitelezők és a megrendelők rendelkezésére. A valódi fából készült padlóburkolatok, parketták és hajópadlók többször újracsiszolhatóak, tartósak és nagyon szép megjelenést biztosítanak. Parketták esetében beszélhetünk szalagparkettáról, mozaikparkettáról, csaphornyas és intarziás parkettákról. Léteznek kifejezetten vizes helyiségekben is alkalmazható parketták is. Az építőipari kivitelezés során a melegburkolási munkálatok a felületek csiszolásával, lakkozásával, fényezésével, keményítésével egészülnek ki. A felületkezelt tömörfa alkalmas padlófűtéses házak, lakások melegburkolására is. A laminált parketták viszonylag olcsóak és könnyen telepíthetőek. Bár nem csiszolhatóak, könnyen és gyorsan kicserélhetőek. Linóleum és tarkettburkolatokat ipari célra, orvosi rendelők és olyan területek burkolására használnak, ahol fontos  a nagyfokú tisztántarthatóság. Az építőipari kivitelezés során a szőnyegpadlót csak megfelelően kiegyenlített aljzatra ragasztanak. Szegélyezése készülhet saját anyagából, avgy speciálisan erre a célra gyártott szegélyelemekből. 

Vállaljuk balatonparti és Siófok környéki házak, lakások, intézmények, középületek hideg és melegburkolását. Partnereink

Ugrás az oldal tetejére