Tereprendezés

Tereprendezés:utak, járdák,burkolatok

Az építőipari kivitelezés során nem csak házakat építünk és újítunk fel, hanem lakhatóvá, komfortossá is tesszük az épület környezetét.

Siófokon és környékén, valamint a Balaton partján kialakítjuk, rendezzük, esetleg átalakítjuk a ház körüli területeket, hogy ne csak belül, de kívül is élvezzék otthonukat a lakók. 
Az építőipari kivitelezés során kerti utak, járdák készítését vállaljuk; füves utak, parkolók, gépkocsibejárók megépítését. Mivel tevékenységi körünkben évek óta szerepel a kertépítés itt, nagy tapasztalattal rendelkezünk e téren. Javasoljuk a fokozott igénybevételű területekre a gyepvédő rács beépítését, hogy megóvjuk a természetes növénytakarót. 

Természetes vagy mesterséges kőburkolatok építőipari kivitelezésénél, kertépítésnél tisztában kell lennünk azzal, hogy különbözik egymástól a természetes és a mestersége térkövek fektetési technikája és későbbi ápolási igényei. Balatonparti, Siófok környéki házak szép dísze lehet akár egy méretre vágott, akár a szabálytalan alakú kőburkolat. Még a kőburkolat építőipari kivitelezése előtt el kell döntenünk, hogy milyen anyagú burkolatot szeretnénk, és az milyen funkciót tölt majd be lakóhelyünkön. Választhatunk porfírt, gránitot, mészkőt, stb. Ezek természetes kövek, ezért megmunkálásuk és lefektetésük több időt vesz igénybe. Az előre gyártott mesterséges kőburkolatok műkőből vagy betonból, viacolorból készülnek. A rengeteg színnek és formának köszönhetően mindenki megtalálhatja az ízlésének legmegfelelőbbet. Az anyagukban színezettek nem kopnak és fakulnak olyan gyorsan, mint a felületkezeltek, valamint könnyű tisztántartani őket. Építőipari kivitelezés során aszfaltburkolatot járdákon, utcákon, kocsibehajtókon, illetve kerti objektumok alá készítenek leggyakrabban. Partnereink

Ugrás az oldal tetejére