Épületbontás, földmunka

Épületbontás, földmunka

Építőipari kivitelezőként vállaljuk épületek, burkolatok, tető, stb. bontását.

Pontosan és gyorsan elvégezzük a villanyszerelési, gépészeti bontásokat. Az építőipari munkák során az épületbontást az Ön igényeihez igazodva, biztonságosan északszerűen végezzük, gép vagy kézi erővel.

Ha kézzel bontunk, vésőkkel, kéziszerszámokkal dolgozunk, gépi bontás esetében a ház nagyságának és adottságainak függvényében különféle bontógépeket veszünk igénybe. Ha később az építőipari kivitelezés következő szakaszában fel szeretnénk használni a bontott építőanyagokat, célszerűbb kézzel bontani, hogy a lehető legkevésbé sérüljenek meg az anyagok. Épületbontás végezhető szabadban és beltérben is, házakat, válaszfalakat, kéményeket, burkolatokat bontunk el igénytől függően. Zsaluzással, betonozással tudjuk biztosítani, hogy az építőipari kivitelezés bontási szakasza és a földmunkák ne zavarják a szomszédos épületeket. ha megrendelőnk igényt tart rá, vállaljuk balatonparti, Siófok környéki bontások során keletkező bontási törmelék elszállítását, szelektálását. A jelenleg hatályos törvényi előírások értelmében bontási törmeléket szét kell válogatni, megadott típusú és méretű konténerekbe, majd teherautóra tenni az elszállításhoz. A bontási törmeléket kézi és gépi erővel rakodjuk, majd elszállítjuk a megfelelő lerakóhelyre. 

Vállaljuk balatonparti, Siófok környéki területek földmunkáit, tereprendezést, alapok kiásását, tükörfelületek kialakítását, tükörkiemelést, kertek tereprendezését, gépi és kézi erővel történő földmunkáinak kivitelezését.Partnereink

Ugrás az oldal tetejére